De proximity functie die niet meer werkt, problemen met de frontcamera sensor of de helderheidsfunctie die het niet meer doet na reparatie? Om dergelijke problemen te voorkomen gebruik je de Photosensitive Data Programmer tool bij reparaties aan iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs en iPhone Xs Max. In deze blog leggen we je uit waarom het zo belangrijk is de oude LCD gegevens over te zetten naar de nieuwe digitizer bij reparatie.

Problemen je oplost met de Photosensitive Data Programmer

De reparatie van een iPhone scherm kan softwareproblemen met zich meebrengen. Zelfs wanneer je gebruik maakt van de beste onderdelen of OEM New schermen, zien we dat er zich diverse problemen kunnen voordoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de proximity functie ofwel de nabijheidsensor functie die na reparatie plotseling niet meer goed werkt. Hierdoor schakelt het scherm niet meer uit wanneer het tegen het gezicht wordt gehouden. Hierdoor raakt de batterij sneller leeg. Problemen met de frontcamera sensor, de lichtsensor of de helderheid van het scherm die na reparatie niet meer aan te passen is zien we ook vaak voorbij komen. Bij de iPhone 8, de iPhone 8 Plus en de iPhone X komt het vaak voor dat de automatische photoreceptor functie verdwijnt na reparatie. Al deze problemen na reparatie zijn tegen te gaan met de Photosensitive Data Programmer.

Wat is de Photosensitive Data Programmer?

De Photosensitive Data Programmer is een softwaretool waarmee je de software en gegevens van de oude digitizer overzet naar het nieuwe scherm waardoor problemen na reparatie worden voorkomen. Het is zelfs mogelijk om de chipfile van het oude scherm op te slaan op je computer. Wij  raden deze tool ten zeerste aan bij reparaties aan nieuwe iPhone schermen.

Welke devices zijn compatible met de Photosensitive Data Programmer?

De Photosensitive Data Programmer is te gebruiken na reparatie van:

  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPhone Xr
  • iPhone Xs
  • iPhone Xs Max

Hoe gebruik ik de Photosensitive Data Programmer?

In vier simpele stappen kun je de software van het oude scherm kopiëren naar de nieuwe digitizer.

Photosensitive Data Programmer aanzettenStap 1. Sluit de Photosensitive Data Programmer aan op een 5v micro usb-aansluiting en zet de Photosensitive Data Programmer aan.

 

 

 

Photosensitive Data Programmer oude LCD aansluitenStap 2: Sluit de ‘oude’ digitizer aan op de Photosensitive Data Programmer met de juiste connector.
.

 

 

 

Kopiëren oude gegevens naar nieuwe LCD met Photosensitive Data ProgrammerStap 3: Klik op ‘READ’ op de Photosensitive Data Programmer. Na enkele seconden verschijnt er ‘Read Data … Success’ op het scherm. Het kopiëren van de chipfile is gelukt!

 

 

 

Ontkoppelen Photosensitive Data ProgrammerStap 4: Ontkoppel het oude scherm met de Photosensitive Data Programmer en verbind het nieuwe scherm aan de tool. Klik vervolgens op ‘Write’ op de Photosensitive Data Programmer en wacht enkele seconden tot er ‘Write Data… Successs’ staat. Nu kun je het scherm ontkoppelen van de Photosensitive Data Programmer en is de benodigde software van het oude scherm gekopieërd naar het nieuwe scherm.

 

 

Wil jij de Photosensitive Data Programmer bestellen? Klik hier en schaf deze handige tool aan voor maar €60,00.

Succes met repareren.