Mobileparts.shop is op weg het grootste one-stop-shopping adres in de Benelux te worden voor de telecom en repair branche. Deze maand lanceert ze namelijk drie eigen accessoire merken. Tevens integreren ze van vier externe accessoires merken. Mobileparts.shop levert nu naast haar brede scala aan parts en tools, meer dan 700 unieke accessoires direct uit voorraad. Dat maakt een unieke combinatie in de telecom- en repair branche. 

Het sales+ concept ligt aan de grondslag van de assortimentsuitbreiding van Mobileparts.shop. Dit concept is ontwikkeld om telecom- en repair bedrijven optimaal te ondersteunen bij de verkoop van telefoonaccessoires. Mobileparts.shop wil zich hiermee onderscheiden van andere onderdelen en/of accessoire distributeurs door op te treden als totaalleverancier. Het sales+ concept bestaat uit 10 pijlers. Deze pijlers zijn ter ondersteuning van de verkoop en samen met de drie eigen merken Promiz, Impact en Minim. Samen met de integratie van vier externe smartphone accessoire merken is het een totaalconcept geworden waar Mobileparts.shop erg trots op is.

Optimale ondersteuning voor de verkoop van smartphone accessoires
Mobileparts.shop heeft na uitgebreid marktonderzoek voor de implementatie van dit totaalconcept gekozen. Met zowel een zeer breed als diep aanbod toestel specifieke cases, tempered glass en diverse universele accessoires zorgt het portfolio voor een scala aan keuzemogelijkheden. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp van de websites en huisstijl, signing en product branding. Samen zorgt dit voor een perfecte mix. Dit, om ervoor te zorgen dat ondernemers in de telecom- en repair branche een maximale winst kunnen behalen door de verkoop van smartphone accessoires. Met het huidige portfolio kan elke ondernemer zijn/haar klanten voorzien van passende universele en toestel specifieke accessoires met een stijlvolle uitstraling.

One-stop-shop voor de telecom- en repairbranche
Nog nooit eerder lanceerde een smartphone onderdelen distributeur een eigen smartphone accessoire portfolio op deze schaal. Mobileparts.shop is al sinds de oprichting toonaangevend in de onderdelendistributie van originele parts voor Samsung en Huawei. Met onder andere een eigen sourcing team in Shenzhen, staat Mobileparts.shop ook bekend als voorkeursleverancier voor onderdelen voor iPhone en iPad. De introductie van een volledig volwaardig accessoire portfolio zorgt ervoor dat zij weer een stapje dichter bij haar doel is een echte one-stop-shopping-adres te zijn voor de telecom- en repair branche.

Naast de lancering van drie eigen accessoire merken, heeft Mobileparts.shop tevens vier externe smartphone accessoire merken aan haar portfolio toegevoegd. De reeds gevestigde merken GEAR4, Samsung, Apple en Integral maken het accessoire aanbod helemaal compleet.

Accessoires van Promiz, Impact en Minim worden uitsluitend verkocht aan reparateurwinkels en retailers. Heb je nog geen dealer login? Vraag deze dan aan via het online formulier op https://www.mobileparts.shop/dealer-registration.htm?lid=1. Om Promiz, Impact en Minim te bestellen ga je naar: https://www.mobileparts.shop/onze-merken.htm. Voor alles over de externe merken bezoek je: https://www.mobileparts.shop/overige-merken.htm. Consumenten kunnen geen directe orders plaatsen via Mobileparts.shop. Op de impressie pagina van Promiz en de website van Minim krijg je alvast een voorproefje van de merken.