Op zondagmiddag 9 februari 2020 organiseren wij speciaal voor onze klanten het Mobileparts Event 2020 in Burgers’ Zoo, Arnhem.
Oftewel, een dag vol informatieve lezingen én een beursvloer waar kennis gemaakt kan worden met het volledige productassortiment van Mobileparts.shop.

Even helemaal opladen

Wij trappen het nieuwe jaar af met een klantrelatiedag, speciaal om onze klanten in het zonnetje te zetten! Wij trakteren ons gehele klantenbestand op een informatieve dag, vol inspirerende lezingen van internationale sprekers uit de repair branche en een beurs vol met interessante stands waar ze kennis kunnen maken met al onze producten, diensten en kwaliteiten. Natuurlijk is er ook aan een hapje en drankje gedacht. Kortom: even helemaal opladen om een goede start te maken voor 2020!

Agenda

CEO van Mobileparts.shop, Remco Spreeuwers, zal aftrappen met de lancering van twee nieuwe productgroepen. Ook zullen wij ook ons nieuwe Sales+ concept in combinatie met onze drie accessoire merken: Promiz, Impact en Minim uitlichten. Verder vertelt onze sourcing manager, Wen Hao Qian, alles over het sourcen in China en de verschillende kwaliteiten. Tot slot zal de succesvolle YouTuber Justin Ashford alles vertellen over zijn ervaringen in de mobile repair branche. Met zijn kanaal The Art of Repair deelt hij zijn kennis met zijn 17.500 volgers.

Tegelijkertijd is het ons doel, onze klanten helemaal up-to-date te brengen over ons complete productportfolio. Deze is namelijk in de afgelopen tijd nogal veranderd met de komst van nieuwe merken, kwaliteiten en de lancering van drie eigen smartphone accessoire merken. Op ons evenement laten we klanten op de beursvloer kennis maken met ons gehele productenportfolio. Daarnaast is de beursvloer de ideale plek voor reparateurs om te netwerken met andere repair professionals en zijn of haar kennis te verbreden.

Tot slot, staan ook micro soldeer experts Quirijn Woudsma en Bert Wienia op de beursvloer. Quirijn en Bert zijn een begrip in Nederland omtrent micro solderen. Zo sturen niet alleen consumenten reparaties op naar Quirijn en Bert, maar ook collega reparateurs. Daarnaast geeft Bert ook cursussen om zijn kennis te verspreiden. Op de beursvloer geeft hij hier meer informatie over. Bij hun eigen stand zullen beide reparateurs live gaan micro solderen. Onze klanten kunnen zo tips en tricks van de experts leren en hebben ook de gelegenheid vragen te stellen.

Het programma:
09:00 – 12:00 Mogelijkheid tot het bezoeken van het dierenpark
10:00 – 11:30 Masterclass micro solderen* | Justin Ashford

11:30 – 12:00 Ontvangst Mobileparts Event 2020
12:00 – 12:15 Welkomstwoord | Remco Spreeuwers
12:15 – 12:45 Maximize your sales of accessories | Kay Hubbers
12:45 – 13:45 China Talk | Wen Hao Qian
13:45 – 15:15 Mobileparts beurs en lunch
15:15 – 16:45 The Art of Repair | Justin Ashford
16:45 – 17:00 Afsluiting
17:00 – 18:00 Borrel

* Additionele toevoeging programma

Pre show special: masterclass micro solderen

The Art of Repair, Justin AshfordJustin Ashford deelt wekelijks zijn bevindingen in de repair branche met al zijn volgers. Hij deelt op YouTube en Facebook nieuwste technieken, tips en weetjes over alles wat met mobiele reparaties te maken heeft.
Speciaal voor het Mobileparts Event 2020 komt Justin Ashford naar Arnhem. Niet alleen geeft hij een lezing, maar ook bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een masterclass micro solderen bij te wonen van Justin!
Tijdens deze interactieve masterclass wordt er live getoond hoe Justin te werk gaat en vertelt hij de beste tips over micro solderen. Daarnaast zal Justin alle vragen uit de zaal beantwoorden.

De masterclass is een additionele toevoeging. Hiervoor dienen onze klanten zich apart aan te melden. Een aanmelding voor het evenement dient niet als aanmelding tot de masterclass.

Meld je aan

Klanten van Mobileparts.shop kunnen zich hier aanmelden.
Voor de masterclass van Justin Ashford kunnen klanten zich hier aanmelden.
Let op! De aanmeldingen voor het evenement en de masterclass worden afzonderlijk behandeld. Bij interesse in zowel het evenement als de masterclass dienen er twee verschillende formulieren ingevuld te worden.

Wil je meer informatie over het Mobileparts Event 2020? Klik hier.