Onze beloften

Wij doen geen concessies in de kwaliteit. Hierom kan het soms zijn dat jouw gewenste model niet op voorraad is. Wij hebben dan helaas geen toestel kunnen vinden die aan al onze voorwaarden voldoet. Bekijk hieronder welke beloften wij jou maken over onze toestellen.

1.       Volledig eerlijk over de kwaliteit van de batterij

Minimal cycles + low age = maximal capacity.
Mobileparts.shop biedt enkel producten aan van de beste kwaliteit. Wij controleren de toestellen streng op cosmetische schade. Daarnaast is natuurlijk het technische aspect ook erg belangrijk. Een andere belangrijke graadmeter die vaak wordt vergeten, is de batterij. Met software testen wij de batterijen van alle devices die binnenkomen. We bekijken hoeveel laadcycli het toestel heeft gehad, lezen de leeftijd en de capaciteit uit. Op basis van alle uitkomsten beoordelen we de kwaliteit van het toestel. Zo kan een iPhone bijvoorbeeld cosmetisch eruit zien als een A grade, maar door de batterijstatus toch een B grade krijgen. Wil je weten waarom het aantal laadcycli en de leeftijd zo belangrijk zijn? Lees het in de blog: Batterijen van gebruikte toestellen.

Batterij van Pre Owned devices

2.       Voldoende marge voor jou als reseller

Gegarandeerd 17,5% tot 30% korting op de goedkoopste aanbieder van nieuwe toestellen.
Het aanbieden van Pre-Owned iPhones en iPads is voor veel resellers geen doel op zich. Het moet namelijk zowel voor jou als voor jouw klant voordeel opleveren. Daarom kijken wij bij inkoop naar de nieuwprijs die door o.a. Belsimpel wordt geboden, met uitzondering van acties. Wij vinden namelijk dat onze Pre-Owned iPhones 17,5% tot 50% goedkoper moeten zijn. Onze kwaliteiten zijn namelijk te vergelijken met nieuw en zo kan er voldoende voordeel voor jou en jouw klant uitgehaald worden. Jij als reseller kan dan €25,- tot €100,- verdienen op een toestel.

Wij bieden volledig originele Pre-Owned iPhones en iPadsKwaliteiten devices Mobileparts.shop

Wij hebben Pre-Owned iPhones en iPads in ons assortiment. Deze toestellen zijn heel kort in gebruik geweest en onderscheiden we in drie kwaliteiten: Like New (A+), Nearly New (A) en Slightly Used (B). Pre-Owned iPhones en iPads zijn gegarandeerd nooit (op moederbord) gerepareerd. Het uitvalpercentage is dus laag, vergelijkbaar met een geheel nieuw apparaat. Wij graden het toestel op verschillende vlakken. Naast de cosmetische en technische aspecten, is de staat van de batterij net zo belangrijk voor ons. Op basis van de laadcycli, leeftijd en capaciteit delen wij de toestellen in. Wij vinden het enkel vermelden van het percentage van de batterijcapaciteit namelijk echt niet voldoende. Bekijk hieronder hoe wij de kwaliteiten indelen.

Voor alle kwaliteiten geldt dat de LCD’s 100% origineel zijn. Ook zijn alle Pre-Owned devices niet refurbished. De toestellen worden geleverd in een boxverpakking, de sticker die erop zit, is gemakkelijk te verwijderen. Pre-Owned iPhones worden geleverd met een Promiz lader en kabel (eigen merk met MFI licentie). De data op de toestellen is volledig gewist door de factory reset. Wij controleren de toestellen op kwaliteit op basis van onze grading voorwaarden. Daarnaast geldt er voor ieder toestel een garantietermijn van 12 maanden bij 2Service B.V.

Wil jij grote aantallen afnemen, al dan niet in eigen huisstijl? Onze accountmanagers voorzien je graag van een offerte, neem contact op via (sales@2service.nl) of +31 (0)88-2340390.

Benieuwd welke devices wij op voorraad hebben? Neem een kijkje in de webshop.