Wie zit er achter de accessoires van Mobileparts.shop? In deze blog serie willen wij ons graag voorstellen. Maak kennis met ons buitendienst team: Rutger Versteegh, Robin Nales en Paulo Chaves.

Ons buitendienst team accessoires bestaat uit drie accountmanagers: Rutger Versteegh, Robin Nales en Paulo Chaves. Zij reizen door heel het land om jou als klant te ondersteunen bij het bestellen van parts, tools en devices. Sinds de lancering van onze accessoire merken, komen de accountmanagers nu ook langs om je te ondersteunen bij de verkoop van onze accessoires.

Onze accountmanagers

Wij hebben drie accountmanagers in dienst. Wij hebben Nederland en Vlaanderen verdeeld onder de accountmanagers zodat ieder een eigen gebied heeft en klanten kan bezoeken. Hierdoor hebben klanten ook een vast aanspreekpunt.

Voor Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht kunnen onze klanten terecht bij Rutger: “Ik ben 29 jaar en ben al twee jaar werkzaam bij 2Service. Na mijn studie zocht ik een baan binnen de consumenten elektronica omdat ik hier affiniteit mee had.”
Klanten in het noorden van Nederland kunnen terecht bij Robin: “Ik ben 32 jaar oud en heb veel ervaring op gedaan in de telecom branche. Ik ben tien jaar werkzaam geweest bij Telfort, ik begon daar als verkoopmedewerker en groeide door tot assistent manager.”
Tot slot, het zuiden van Nederland en Vlaanderen. Klanten in deze regio worden bezocht door Paulo: “Ik ben al vele jaren werkzaam in de branche en heb veel ervaring op gedaan. Zo heb ik bij Telfort, KPN en andere bedrijven gemerkt dat ondernemers weinig aandacht aan de verkoop van accessoires besteden. Ik help ondernemers hier graag bij.”

Op bezoek bij nieuwe en bestaande klanten

Wij bezoeken klanten die interesse hebben in ons aanbod. Deze leads krijgen wij door van onze collega’s van binnendienst of andere afdelingen. Tegenwoordig worden we ook heel erg vaak benaderd via onze Mobile Repair Talk NL Facebook groep. Verder gaan we ook op eigen inzicht langs bij klanten waarvan we denken dat ze behoefte hebben aan informatie over onze producten. Natuurlijk gaan wij ook bij bestaande klanten langs. Zo behouden we het persoonlijke contact en kunnen we vragen meteen beantwoorden.

Het inrichten van de winkels met Promiz, Impact en Minim

Als klanten geïnteresseerd zijn in onze accessoires, gaan we bij ze langs om kennis te maken en te bespreken wat de wensen zijn. Anthonie, onze collega binnendienst, maakt op basis daarvan een schappenplan. Wij richten uiteindelijk fysiek de schappen in en helpen met het bevestigen en op maat maken van het POS materiaal.

De eerste reacties vanuit de markt op onze accessoire merken

De eerste klanten waarbij we een winkel hebben ingericht zijn erg enthousiast! Wat we vaak horen is dat ze vooral het merk Minim uitzonderlijk vinden door zijn unieke verpakking en kwaliteit van het leder. Ook wordt ons retourbeleid gezien als zeer uniek in de markt. Artikelen die niet verkocht zijn, mogen namelijk binnen 180 dagen na de factuurdatum nog worden teruggestuurd. Het is leuk om te zien dat de meeste van onze klanten hun waardering aan ons laten blijken, maar nog leuker is het dat ze ook online vol lof spreken over onze producten!

Alles voor de repair shop op één plek verkrijgbaar

Paulo vind het bijzonder dat wij een ruim aanbod hebben aan producten. Dit maakt het werk ook interessant. ”Wat ik uniek vind, is dat men bij ons zowel voor de beste kwaliteit parts, tools, devices én accessoires terecht kan. Dit is voor resellers gemakkelijk omdat ze dus alles wat ze nodig hebben, op één plek kunnen bestellen. Dit zorgt er ook voor dat mijn werkzaamheden divers zijn en ik op de hoogte ben van alle ontwikkelingen in de mark, op elk gebied. Ik vind het fijn om een totaalconcept aan te kunnen bieden.”

Wil je kennis maken met onze accessoire merken of een van onze accountmanagers? Neem contact op voor een afspraak met het aanspreekpunt van jouw regio via sales@2service.nl.