Om het reparatieproces te optimaliseren, heb jij de beste tools nodig. Wij willen jou het beste assortiment bieden, met alle tools die jij écht nodig hebt bij jouw dagelijkse reparaties. De beste tools kunnen wij niet selecteren met enkel theorie. Daarom hebben wij samen met Justin Ashford van the Art of Repair de handen ineen geslagen. Tools geselecteerd door reparateurs én voor reparateurs.

Wie is Justin en waarom heeft hij een tool selectie gemaakt?

Justin Ashford is een gepassioneerde tech- en reparatieliefhebber. Hij heeft jarenlang zijn eigen winkel en merk opgebouwd. Zijn liefde voor gereedschap is groot. Een bezoek aan de markten in Shenzhen om nieuwe gereedschappen te zoeken, was een van zijn favoriete hobby’s toen hij in China woonde.
Nu heeft hij een selectie gemaakt, zodat jij weet wat de beste gereedschappen zijn voor jouw reparaties. Hij heeft honderden gereedschappen getest en het beste van het beste gevonden. Dan hoef jij dat niet te doen en bespaar jij tijd en geld! Vanaf nu vind je de selectie van Justin op onze webshop. We hebben meer dan 150 nieuwe tools toegevoegd! De komende weken zullen we het assortiment wekelijks updaten. Dus houd het assortiment in de gaten!

“Every year, we keep seeing new ‘innovations’ in the repair space, it’s time for tools to get that kind of love and attention, like they have always deserved.”
– Justin Ashford

Bekijk hieronder de video, maak kennis met Justin, kom alles te weten over onze samenwerking en het strenge selectieproces van de tools.

Lees meer over Justin en onze samenwerking hier.

Meld je aan voor het BETA Tool Program en deel je mening wereldwijdBeta Tool Program

Naast Justin’s mening, vinden wij jouw mening ook erg belangrijk. Help de community en deel jouw mening met het BETA Tool Program! Als deelnemer, sturen we jou gratis tools die je kunt testen en gebruiken. Als tegenprestatie horen we graag jouw mening over de tool. Help je collega’s en meld je nu aan! Meer informatie en het aanmeldformulier vind je hier.

Video’s over gereedschap

Naast een compleet assortiment aan tools, informeren we je ook over de nieuwste tools en de beste tips en tricks. Daarnaast zullen we verschillende tools bespreken en beoordelen, zodat jij een goed beeld hebt van een tool voor je die aanschaft. Mis het niet en abonneer op ons YouTube kanaal. Alle video’s worden endorsed door Justin Ashford!

Heb je vragen over de selectie van tools? Laat het ons weten in de comments.