Soms willen jouw klanten de reparatie zo goedkoop mogelijk uitgevoerd hebben. Wij bieden jou nu ook de onderdelen die je kunt gebruiken voor een goedkopere reparatie of als de fabrikant geen originele onderdelen beschikbaar stelt. Namelijk: refurbished LCD’s voor Google, OnePlus en Oppo. Wij bieden dit als extra service aan. Je kunt dus nog steeds bij ons terecht voor originele onderdelen.

Soms is het moeilijk om aan smartphone onderdelen van Google, OnePlus of Oppo te komen. Het aanbod originele onderdelen is soms erg laag omdat de fabrikant weinig tot geen onderdelen beschikbaar stelt. Dit kan voor jullie als reparateur soms erg frustrerend zijn als jullie het onderdeel nodig hebben voor een reparatie voor een klant. Wij willen jullie een alternatief bieden, namelijk: refurbished onderdelen. Daarnaast willen klanten soms zo goedkoop mogelijk hun telefoon laten repareren. Met refurbished onderdelen is dit mogelijk! Deze LCD’s zijn namelijk goedkoper dan de originele LCD’s van de fabrikant. Zo kun je jouw klant de keuze bieden.

Onze refurbished kwaliteit

Refurbished schermen zijn LCD’s met gebroken of bekrast glas. Enkel de schermen met een werkend LCD panel worden gerefurbished. Met een verwarmingsplaat wordt het frontglas eraf gehaald en wordt er een nieuwe polarizer op gezet. Bij ouderdom wordt ook de backlight vervangen.

De refurbished schermen die wij bieden zijn exclusief frame. Hier hebben wij bewust voor gekozen omdat de kwaliteit niet voldeed aan onze standaarden.

Zoals je van ons gewend bent, bieden wij enkel kwalitatief goede onderdelen. Dit geld ook voor de refurbished LCD’s van Google, OnePlus en Oppo. De LCD’s zijn net als onze onderdelen voor iPhone en iPad gesourced in Shenzhen, China. Onze sourcing manager Wen gaat op zoek naar de beste LCD’s op de elektronische markt. Zijn team test de LCD’s uitvoerig en alleen kwalitatief goede schermen komen bij ons in het magazijn terecht.

 

Levenslange garantie

Omdat wij de kwaliteit willen én kunnen garanderen, geven wij levenslange garantie op de onderdelen. Levenslange garantie geeft jou zekerheid van kwaliteit die jij ook kan garanderen aan jouw klanten. Wat houdt dat in? De levenslange garantie geldt op LCD’s met dode pixels en op LCD’s met fabrieksfouten. In dat geval krijg je altijd je geld terug. Dit geldt echter niet op stoot- en valschade. Retour zendingen meld je vooraf online aan via de RMA tool en de reden van retour geef je aan tijdens de procedure. Daarna stuur je jouw retour gratis op en crediteren wij het aankoopbedrag. Simpel en snel geregeld.

Beschikbare refurbished LCD’s

Wij bieden refurbished LCD’s aan van Google, OnePlus en Oppo smartphones. Hieronder vind je een lijst met de betreffende smartphone modellen. Alle LCD’s zijn exclusief frame.

LCD Touchscreen Google Pixel 3
LCD Touchscreen Google Pixel 3 XL
LCD Touchscreen Google Pixel 3A
LCD Touchscreen Google Pixel 3A XL
LCD Touchscreen Google Pixel 4
LCD Touchscreen Google Pixel 4 XL
LCD Touchscreen OnePlus 6
LCD Touchscreen OnePlus 6T
LCD Touchscreen OnePlus 7
LCD Touchscreen Oppo A9 2020
LCD Touchscreen Oppo A72
LCD Touchscreen Oppo A91
LCD Touchscreen Oppo Reno 4
LCD Touchscreen Oppo Reno 4 Pro 5G
LCD Touchscreen Oppo Find X2 Pro
LCD Touchscreen Oppo A5 2020
LCD Touchscreen Oppo Reno 2
LCD Touchscreen Oppo Reno 2Z

Heb jij vragen over de refurbished onderdelen of zie jij ook graag van andere merken refurbished onderdelen? Laat het ons weten in de reacties.