Al een tijdje bieden wij Pre-Owned iPhones en iPads aan in onze webshop. Zo kun jij een milieuvriendelijk alternatief bieden voor een nieuw toestel en je aanbod vergroten. Lees hier alles over onze unieke kwaliteit en de beschikbare kwaliteitsopties van Pre-Owned toestellen.

Voor het laatst geüpdatet op: 8-3-2022

Onze beloften

Wij doen geen concessies in de kwaliteit. Hierom kan het soms zijn dat jouw gewenste model niet op voorraad is. Wij hebben dan helaas geen toestel kunnen vinden die aan al onze voorwaarden voldoet. Bekijk hieronder welke beloften wij jou maken over onze toestellen.

1.       Volledig eerlijk over de kwaliteit van de batterij

Minimal cycles + low age = maximal capacity.
Mobileparts.shop biedt enkel producten aan van de beste kwaliteit. Wij controleren de toestellen streng op cosmetische schade. Daarnaast is natuurlijk het technische aspect ook erg belangrijk. Een andere belangrijke graadmeter die vaak wordt vergeten, is de batterij. Met software testen wij de batterijen van alle devices die binnenkomen. We bekijken hoeveel laadcycli het toestel heeft gehad, lezen de leeftijd en de capaciteit uit. Op basis van alle uitkomsten beoordelen we de kwaliteit van het toestel. Zo kan een iPhone bijvoorbeeld cosmetisch eruit zien als een A grade, maar door de batterijstatus toch een B grade krijgen. Wil je weten waarom het aantal laadcycli en de leeftijd zo belangrijk zijn? Lees het in de blog: Batterijen van gebruikte toestellen.

Pre-Owned Devices details

2.       Voldoende marge voor jou als reseller én milieuvriendelijk(er) ondernemen

Gemiddeld €62,50 verdienen per verkocht toestel

Het aanbieden van Pre-Owned iPhones en iPads is voor veel resellers geen doel op zich. Wel kun jij als reseller een milieuvriendelijk alternatief bieden voor een nieuw toestel en zelf €25,- tot €100,- verdienen per device. Hierdoor zal de verkoop van Pre-Owned devices wel bijdragen aan jouw winstbelang én aan jouw doel te groeien richting een milieubewuste, full-service telecom winkel.

Onze beschikbare kwaliteiten Pre-Owned toestellen
Kwaliteiten devices Mobileparts.shop

Wij hebben Pre-Owned iPhones en iPads in ons assortiment en onderscheiden vier kwaliteiten: Like New (PO-A+), Nearly New (PO-A), Slightly Used (PO-B) en Intensively Used (PO-C). Voor de iPhones én iPads geldt dat er op alle kwaliteiten toestellen mogelijk onderdelen zijn vervangen maar nooit moederbord reparaties zijn geweest. Door de QR-code op het doosje te scannen, kun je waardevolle toestelinformatie achterhalen waarmee je jouw klant kunt overtuigen van de kwaliteit van het toestel.

Differences between PO Devices

Op Pre-Owned Like new (PO-A+), Pre-Owned Nearly new (PO-A) en Pre-Owned Slightly used (PO-B) toestellen biedt 2Serivce B.V. standaard 12 maanden garantie, op Pre-Owned C kwaliteit, 6 maanden. Accessoires zitten nooit bijgeleverd uit milieuvriendelijk oogpunt. De meeste van jouw klanten zullen namelijk al in het bezit zijn van een iPhone lader of oordopjes.

Wil jij grote aantallen afnemen, al dan niet in eigen huisstijl? Onze accountmanagers voorzien je graag van een offerte, neem contact op via (sales@2service.nl) of +31 (0)88-2340390.

Benieuwd welke devices wij op voorraad hebben? Neem een kijkje in de webshop.